За здрава простата-Линопрост от Абофарма-за 100%мъже

 

Изображение на простатата в мъжко тяло

Простатата е малка жлеза с големина на топка за пинг-понг. Тя е разположена непосредствено под пикочния мехур, между основата на пениса и ректума. Част е от мъжката репродуктивна система и е от изключителна важност. Простатната жлеза осигурява семена течност, която се смесва със спермата от тестисите и помага на сперматозоидите да се придвижват и да оцеляват. С развитието и напредването на възрастта на мъжките индивиди, простата претърпява изменения. В незряла детска възраст, жлезата представлява малко тяло, изградено от мускулна тъкан. В пубертета, тя нараства и достига до размер на топка за пинг-понг. В по-зряла възраст, простатата може да се уголемени. Това състояние на увеличена простата е познато в медицината като Доброкачествена простатна хиперплазия.

 

Доброкачествена простатна хиперплазия 

Състоянието на увеличена простата се случва при почти всички мъже с напредването на възрастта. 90% от мъжете на възраст над 80 години имат доброкачествена простатна хиперплазия. Точната причина за това състояние е неизвестна, но фактори свързани с остаряването и с промените в структурата на клетките на тестисите, както и нивата на тестостерон в организма, оказват влияние.

Състоянието на доброкачествена простатна хиперплазия само по себе си не е опасно, но то създава физически дискомфорт и рязко намалява качеството на живот на засегнатите. Чести оплаквания на мъже, с уголемена простатата, са проблеми с уринирането, болка при уриниране, парене при уриниране, често уриниране, нощно уриниране и еректилна дисфункция. Потенциално усложнение на състоянието доброкачествена простатна хиперплазия е рак на простатата. Затова превенцията на състоянието е от изключителна важност.

Превенция

Линопрост е правилният продукт. Той има натурален състав, който повлиява процесите на възпаление на простатата и хормонален дисбаланс и благоприятства за подобряване състоянието на жлезата. Съставките му са титрувани растителни екстракти, което означава че активното вещество в тях е стандартизирано и точно определено. Този факт сам по себе си говори за високото качество на продукта. Екстрактите от Сау палмето, Коприва, Пигеум и Ликопен действат синергитично и осигуряват изключителната ефективност на Линопрост. Можете да закупите продукта от тук:купи